Suplimentele alimentare obișnuite se confruntă aproape toate cu aceeași problemă: deși în vitro sunt eficiente și puternice, în practică se lovesc de biodisponibilitatea scăzută (cantitatea de substanță activă eliberată și absorbită de organism).  Cea mai mare parte a ingredientului activ se pierde în sistemul nostru digestiv sau este eliminată prin diverse cai, neajungând  niciodată la scop, adică în fluxul sanguin și mai apoi la celule.
    
Formulele lipozomale utilizează un truc inteligent pentru a depăși această problemă. Asemenea unui cal troian, ascund substanța activă într-o capsulă de fosfolipide recunoscute și tolerate de către organism, care asigură o trecere sigură prin gură și stomac și „păcălește” intestinul subțire în a le absorbi complet. În final, substanțele active, își ating țelul, adică fluxul sanguin și celulele.

DE CE ACTINOVO?

Preocupările noastre principale sunt calitatea și eficiența produselor.

NU FOLOSIM - Aditivi, Coloranți, Îndulcitori, Arome, Potențiatori de gust, Lecitină de soia

FOLOSIM - Folosim fosfolipide valoaroase de floarea soarelui nemodificată genetic, cultivată în Europa.

Ingrediente certificate.
Produse compatibile cu dieta vegană și vegetariană.
Produse în Germania.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

1. DE CE ESTE ACTINOVO ATÂT DE EFICIENT?
Prin simplul fapt că substanța activă, de ex. Vitamina C, nu mai este ignorată sau distrusă de sistemul digestiv, fiind încapsulată și mascată în lipozomi trece direct în fluxul sanguin.
2. CE GUST ARE ACTINOVO? Sănătos în primul rand! O componentă principală care determină gustul, provine din lecitina de floarea soarelui (fosfolipide). Ne focusăm în principal pe eficiență și calitate, lăsând aspectul și gustul pe plan secund, asta explicând și absența îndulcitorilor sau a aromelor artificiale.
3. CONCENTRAȚIA DE SUBSTANȚĂ ACTIVĂ AR PUTEA FI ȘI MAI MARE?
Rețineți faptul că principiul formulelor lipozomale depinde de faptul că ingredientul activ este complet mascat de fosfolipide. Dacă nu există suficiente fosfolipide pentru mascarea și încapsularea substanței active, principiul nu funcționează deloc, veți avea un produs foarte concentrat dar nu și eficient! Nu ne supraîncărcăm formulele și ne asigurăm că doza de fosfolipide este întotdeauna mai mare decât ingredientul activ.

INFORMAȚII UTILE:

Vă recomandăm să luați ActiNovo în doză zilnică unică, de preferat dimineața înainte de masă.
Înainte de consum, agitați bine. Dacă nu agreați gustul, puteți să amestecați ActiNovo în băutura preferată, cum ar fi sucul de fructe proaspat stors.
Nu amestecați în băuturi fierbinți sau blender.
Suplimentele ActiNovo sigilate ar trebui păstrate la 7-150 C.
După deschidere păstrați la rece și consumați în 25 zile.
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă sanatoasă și echilibrată. Formulele lipozomale sunt concepute pentru adulți.

S.C. DEPOZIT MORENA S.R.L.

Nr.Ord.Reg.Com./an:J02/1124/2014

CUI: RO33756150

Adresa:Liva, Nr.146, Jud. ARAD