1. Cum sa luati Actinovo?

- Cand si cum pot lua suplimentul lipozomal?
Cel mai recomandat ar fi cu 15 minute inainte sau dupa masa.Nu amestecati cu bauturi calde deoarece temperaturile peste 60 gr.C pot distruge lipozomii.De asemenea nu puneti formulele lipozomale in blender.Le puteti adauga in sucuri sau smoothie-uri.

- Cum imi stabilesc doza?
Va rugam sa retineti de doza zilnica inscrisa pe fiecare produs.Pentru o doza mai mare va rugam sa consultati un specialist.

- Pot lua diferite produse liposomale împreună?
Puteți lua produsele noastre în aceeași perioadă de timp și le puteți amesteca pentru doza zilnică de suplimente.

- Pot exista interacțiuni sau o absorbție competitivă între produse?
Nu am luat cunostinta de interacțiuni negative pana in acest moment.Daca sunteti sub tratament medicamentos ar fi indicat sa informati medicul inainte de a introduce in dieta dvs.suplimentele lipozomale.În cazul în care apar unele reactii nedorite (între produse sau produse și medicamente), fără îndoială, trebuie să opriți sau să modificați administrarea și să discutați cu un specialist.

- Este importantă o doză exactă?
Da. Pentru a evita efectele secundare rare, dar posibile, clienții ar trebui să respecte dozajul recomandat, așa cum se găsește pe etichetă. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Se găsește pe fiecare etichetă și în galeria foto a produsului.

- Există reacții adverse comune? Unele reacții adverse apar din cauza dozajului mare (magneziu)?
Formulările liposomale depășesc unele reacții adverse comune, cum ar fi diareea, datorată dozelor mari de magneziu.
Lipozomii sunt capabili să acopere substanțele active și să susțină absorbția lor. Intestinul nostru nu recunoaste decât lipozomul. Supradozajul este foarte putin posibil în acest sens.

- Formula dvs. lipozomală nu funcționează pentru mine - de ce?
Lipozomii ca purtători pentru ingrediente active sunt o tehnologie foarte bine dovedită. Funcționează, printr-un principiu logic:fosfolipidele (componente ale lipozomilor) sunt foarte bine tolerate de sistemul nostru digestiv și, prin urmare, sunt resorbite în fluxul sanguin la un ritm extrem de ridicat. Cu ei, ca un cal troian, aduc ingredientele active încapsulate în fluxul sanguin. Acest principiu ar trebui să funcționeze pentru toată lumea.

- Deci, de ce nu s-ar putea măsura o concentrație mai mare de ingredient activ în sângele dumneavoastră?
Motivele pot fi diverse:
Poate că metabolismul dvs. consideră că ingredientul activ este la un nivel ridicat și îl șterge prin sistemele sale de epurare.
Poate că măsurarea efectuată s-a limitat la o anumită variantă particulara a ingredientului activ.
Poate că părți mari ale ingredientului activ au fost deja absorbite în diverse celule, ceea ce face imposibilă măsurarea lor în fluxul sanguin.
Dacă totusi credeti ca o anumită formula lipozomală nu vă suplimenteaza cu nimic concret, vă putem recomanda întreruperea administrării.


2. Proprietatile produselor

- Ce gust are ActiNovo?
Acest lucru depinde de ingredientul activ. O componentă esențială a gustului este determinată de lecitină.

- Are ActiNovo un gust bun?
În general, nu tocmai - în funcție de gustul și obiceiurile individuale.
Nu adaugam în mod special îndulcitori și arome,in linia PURE deoarece considerăm că funcția este mai importantă decât gustul.
Vă recomandăm să consumați ActiNovo cu suc sau diluat.

- Ce culoare are ActiNovo?
Acest lucru depinde de varianta de ingredient activ, dar culoarea de bază este crem. La suprafață și în partea de jos se pot forma valuri mai mici, mai închise, care nu diminuează calitatea și pot fi îndepărtate prin agitare.

- Cât din ingredientul activ este inclus într-o doză zilnică?
Pentru majoritatea produselor, doza zilnică este de 10 ml. Tabelele de nutrienți din fiecare produs listează cantitatea de ingredient activ în 100 ml, în timp ce numărul dintre paranteze reprezintă cantitatea din doza zilnică respectivă.

- De ce este ActiNovo un lichid?
Lipozomii au nevoie de apă. Blocurile lor de construcție, fosfolipidele, au un capăt hidrosolubil și hidrofug. Astfel de molecule sunt numite amfifile. Doar un mediu apos respinge zonele insolubile în apă, determinându-le să formeze straturi. Straturile duble formează apoi sfere datorită distribuției mai bune a forțelor. „Capetele” iubitoare de apă indică exteriorul și interiorul lipozomului, însemnând mediul bazat pe apă. „Cozile” de acid gras care sunt hidrofugante sunt adunate în strat. De aceea, produsele ActiNovo sunt lichide și nu sunt disponibile sub formă de tablete.
ActiNovo nu oferă capsule cu gel. In forma lichida,substanta activa poate fi dozata individual.De asemenea, economisim un pas în lanțul nostru de producție care ar fi costisitor și nu ar crește calitatea produsului. Mai mult, valorizăm conservarea resurselor. Producerea capsulelor ar necesita resurse suplimentare. În acest caz: producția de celuloză ca material de capsule, transport și încapsulare automată a lichidului.


3. Formularea lipozomala

- Sunt produsele ActiNovo medicamente?
Nu. Produsele noastre sunt suplimente alimentare. Ele sunt adesea folosite de medici și naturopati în scop terapeutic, dar legal nu sunt medicamente.

- Lipozomii sunt in mod natural în natură sau sunt o invenție umană?
Lipozomii consta din fosfatidilcolină, un fosfolipid care formează și membrana celulelor umane. Încapsularea unui agent activ într-un lipozom care conține fosfolipide este o invenție umană. Lipozomii sunt structuri create de om, dar sunt foarte asemănătoare cu structurile naturale de transport celulare.

- Ce substanțe conțin formulele ActiNovo?
Pe lângă substanța activă, formulările conțin fosfolipide din lecitină (floarea soarelui). Fosfolipidele, la rândul lor, consta dintr-o proporție mare de fosfatidilcolină valoroasă, un bloc de construcție al membranelor noastre plasmatice.

- De ce au succes formularile lipozomale?
Din motive practice, majoritatea suplimentelor sunt administrate pe cale orală. Aceasta înseamnă că vitaminele, mineralele sau plantele trebuie să treacă mai întâi prin gură și stomac pentru a fi absorbite în intestin. Din păcate, substanțele neprotejate sunt foarte des deteriorate în acest fel sau pot fi absorbite doar parțial.
Formulările liposomale încapsulează ingredientul activ într-un lipozom care trece prin gură și stomac în mare parte nevătămat și poate fi apoi absorbit foarte bine. Lipozomii sunt formati din starturi lipidice. Deoarece membranele celulare sunt alcătuite din straturi lipidice, lipozomii sunt structuri ideale de purtare și ușor de a

- De ce ingredientele active nu sunt si mai concentrate?
Întregul principiu funcțional al formulărilor liposomale se bazează pe faptul că substanța activă este mascată de fosfolipide (= invizibile). Intestinul subțire vede doar fosfolipidele și le absoarbe, și impreuna cu ele si substanța lor activă ascunsă.
Dacă raportul dintre substanța activă și fosfolipidă nu mai este corect, ceea ce înseamnă că este prezent prea mult ingredient activ, devine din nou vizibil pentru intestinul subțire - principiul eșuează.

- De ce produsele ActiNovo nu sunt oferite sub formă de micele?
Micelele sunt cu un singur strat. Nu tot ceea ce este transportat în interiorul lor poate ajunge în intestin. În schimb, lipozomii (dublu strat) sunt o modalitate mai stabilă de a transporta substanțele prin sistemul digestiv.
Micelele sunt absorbite de mucoase, cu o viteză mai mică decât absorbția la nivelul mucoasei intestinale. Micelele ar trebui să fie ținute pe mucoase timp de ore pentru a face absorbția eficientă.

- Ce înseamnă termenul de biodisponibilitate?
Biodisponibilitatea este un termen farmacologic. Se referă la fracția activă a unei molecule care este capabilă să intre în fluxul sanguin după administrare. Prin urmare, numai administrarea intravenoasă garantează o biodisponibilitate de 100%. Aceasta este scăzuta din cauza barierelor de absorbție din intestin. Formularea lipozomală poate crește biod. prin favorizarea absorbției ingredientelor active încapsulate.

- Ce mărime sunt liposomii ActiNovo?
Dimensiunea lipozomilor noștri este de aproximativ 120 nm pe scara nanometrica.


4. Despre ActiNovo

- Cine vinde ActiNovo?
ActiNovo este distribuit în exclusivitate de PMC Labs.&Distribution,Utrecht,Olanda.Producatorul PlantaCorp GmbH are sediul in Hamburg Germania.

- De ce este ActiNovo mai ieftin decât produsele concurente?
Formulările noastre liposomale sunt produse printr-un proces nou și optimizat în instalațiile de producție din Germania.
De aceea, putem sa va oferim produsele ActiNovo la un pret corect

- Care este diferența dintre produsele ActiNovo și concurenții lor?
Produsele noastre sunt fără aditivi.

Nu folosim coloranți / zaharuri / îndulcitori / conservanți. Drept urmare, produsele noastre au gust „natural” acrisor.
Produsele noastre sunt îmbuteliate exclusiv în sticle de sticlă.


5. Calitate -Pot fi sigur de calitatea materiilor prime utilizate?

Da. Scopul fondatorilor: calitate transparentă.
Pentru toate ingredientele relevante, certificatele de analiză sunt disponibile direct pentru descărcare. Aceste certificate se referă la lotul curent și sunt actualizate constant. În plus, substanțele pe care le achiziționăm din alte țări ale UE sunt supuse analizei aleatorie a eșantionului de către laboratoarele UE.

- Sunt produsele ActiNovo vegane?
Da. Ne asigurăm că toate produsele sunt vegane. Sunt de origine vegetală, nu conțin lactate și nici gluten. Produsele conțin fosfolipide, apă și ingredientul activ. Daca au in componenta conservanti,acestia sunt extracte naturale din fructe sau plante.

- Produsele ActiNovo sunt organice?
Nu sunt. Până în prezent, nu avem un certificat pentru ingrediente organice. Cu toate acestea, toate materialele pure sunt de înaltă calitate confirmată. Materialul de bază al formulelor lipozomale provine din floarea-soarelui (lecitină).

- De ce sunt sfătuite femeile gravide să nu ia suplimente lipozomale?
Majoritatea suplimentelor nutritive ar fi inutile atunci când se adaugă la o nutriție echilibrată. Unele pot fi chiar toxice pentru mamă și copil. Acest lucru depinde de nutrientul în sine, de doza și de starea femeii însărcinate. Pentru a reduce riscurile și reacțiile adverse, trebuie consultat intotdeauna un medic, deoarece acesta poate face recomandări adecvate, personalizate.

Femeile însărcinate nu trebuie să ia nici un singur supliment de vitamine sau minerale în doze mai mari decât în mod normal, cu excepția cazului în care medicul recomanda.
Vitaminele solubile în grăsimi, inclusiv vitaminele A, D, E și K sunt discutabile în special în doze mari. De exemplu, se știe că dozele mai mari decât cele recomandate de retinol (Vitamina A) cauzează defecte la naștere la animale.

- De ce suplimentele lipozomale nu sunt potrivite pentru copii?
Metabolismul copiilor este diferit de cel al adultilor. În timpul creșterii și dezvoltării, se recomanda adoptarea unei diete echilibrate si consumarea de alimente bogate în nutrienți. Suplimentarea poate duce in unele cazuri la dezechilibre.
Suplimentarea - în special în cazul produselor concentrate mai mari - ar trebui să fie discutată întotdeauna cu un medic. În mod ideal, suplimentele alimentare sunt necesare doar în stare de deficiență.


6. Produsele noastre-Folosim acid ascorbic sintetic? De ce nu folosim vitamina C naturală din acerola etc.?

Acidul ascorbic este o moleculă simplă. Nu poate exista nimic sintetic în legătură cu molecula. Cu toate acestea, sinteza opusă extracției garantează puritatea foarte ridicată a ingredientului activ. Originea nu se poate distinge la nivelul moleculelor.
Sursele naturale sunt relevante numai dacă se poate obține o biodisponibilitate mai mare prin legarea la metaboliții secundari. Astăzi, prin formulări lipozomale, acest punct și-a pierdut relevanța.
Acerola are, fiind un produs natural, doar un conținut de vitamina C de 10-15%. Vitamina nu este prezentă în forma sa pură, ci legată de diverse alte substanțe naturale. Efectul vitaminei C lipozomale (acid ascorbic pur) este cu mult superior celui găsit în sursele vegetale.

Acidul nostru ascorbic este obținut din amidon de porumb prin fermentare, care este un proces natural realizat de microorganisme.
Vitamina C și acidul ascorbic sunt 100% sinonime.

- De ce conținutul de vitamina B12 din B Complex Lipozomal este atât de diferit de cel din Vitamina B12 Lipozomala?
O doză zilnică de 10 ml B-Complex conține 50 μg și preparatul pur de vitamina B12 2500 μg.
Motivul: Vitamina pură B12 trebuie utilizată doar pentru a compensa deficiența acută. Se recomandă să începeți cu o doză zilnică mare și apoi să luați suplimente săptămânal pentru a menține nivelul.
Complexul, la rândul său, este bine reglat pentru a asigura un metabolism energetic normal; toate vitaminele se completează reciproc și îndeplinesc împreună funcțiile metabolice atribuite vitaminei B. Prin urmare, vitamina B12 este prezentă doar într-o anumită proporție.


7. Date logistice-Cum sunt depozitate în mod ideal produsele

Nedeschise, produsele sunt stabile până la cel puțin data înscrisă pe etichetă. Sticlele nu trebuie încălzite sau înghețate și trebuie protejate de lumină.
Depozitare ideală: întunecată și răcoroasă.Dupa deschidere trebuie pastrate la aprox.7 gr.C si consumate in 25 de zile.

- Produsele sunt deteriorate daca sunt tinute la temperatura prea joasa?
Răcirea sub 5 ° C poate face consistenta produselor mai vascoasa, acest lucru nu este periculos. Trebuie insa ferite de contactul cu bauturi prea fierbinti sau cu gheata,deoarece acestea pot distruge lipozomii.

- Produsele sunt deteriorate atunci când sunt depozitate într-un mediu încălzit sau neclimatizat?
Atâta timp cât produsele sunt sigilate (sigilate), acestea pot fi depozitate in spatii fara climatizare. Desigur, durabilitatea crește odată cu depozitarea in spatii climatizate.

- Suplimentul meu are consistenta mai vascoasa- ce trebuie să fac?
Dacă este păstrat sub 7 ° C, acest lucru se poate întâmpla. Cel mai bine este să alegeți compartimentul de sus al frigiderului, unde temperatura este cea mai ridicata.
După ce formula a fost încălzită o perioadă (> 7 ° C), devine din nou lichida.


8. Comanda mea-Când se livrează comanda mea?

În mod normal in termen de 24-48 h,in zilele lucratoare. Înainte de expediere, veți primi un e-mail de confirmare.