Glutation Lipozomal - Dragonfruit & Mango Mărește

Glutation Lipozomal - Dragonfruit & Mango

Glutation Lipozomal

Formulă lipozomală pentru cea mai înaltă biodisponibilitate (cantitatea de substanță activă eliberată și absorbită în organism) 95-98%

Gramaj: 250 ml

stoc epuizat

Mai multe detalii

141,70 lei cu TVA

Informații

Glutationul este un antioxidant endogen vital și foarte puternic care se gaseste in fiecare celula a organismului uman.

Se stie faptul ca majoritatea proceselor din organism au loc in prezenta oxigenului, care, in timpul metabolismului, elibereaza radicali liberi, cu putere mare de degradare asupra tesuturilor din jur. Aceste molecule pot ataca celulele sanatoase din corp si pot cauza tumori maligne, boli cardiace si multe alte probleme de sanatate.In plus sunt principalii vinovati de imbatranirea prematura a celulelor.

Antioxidantii previn sau impiedica deteriorarea celulara cauzata de oxidanti sau radicali liberi,chiar inainte ca deteriorarea sa se produca! Glutationul este principala substanta care elimina acest tip de compusi din celula, si este considerat cel mai important antioxidant non-enzimatic din organism, participand activ la detoxifierea ficatului si a rinichilor. Acesta „plimbandu-se”prin celule, colecteaza metale grele,toxine si radicali liberi pe care apoi le elimina din organism.  

Glutationul, are rol esential in mentinerea sanatatii, precum si a nivelului de toxine in corp, putand preveni multe dintre afectiunile rezultate in urma unui stil de viata nesanatos, a unei diete necorespunzatoare sau a actiunii mediului inconjurator.

Este de o importanta maxima sa mentinem nivelul acestui super antioxidant la cote normale, intr-o lume in care expunerea la toxine este constanta, fie ca este vorba de apa, aer, mediu, alimente, produse de ingrijire sau orice altceva.

Surse naturale de glutation:

Cruciferele (broccoli, kale, varza de frunze sau orice alta leguma din familia Brassica oleracea, varza, conopida, nasturelul etc.).

Varza de Bruxelles, Fructele de avocado, Piersicile, Pepenele verde, Scortisoara, Turmericul (Curcumina), Rosiile, Mazarea, Usturoiul, Ceapa, Ardeii grasi rosii,

Toate aceste legume ar trebui sa fie bio/organice. Daca sunt stropite cu pesticide, acestea raman in corp si nu fac decat sa mareasca nivelul de toxine din corp!

Doza zilnica de 10 ml furnizeza 400 mg glutation.

Ingrediente:

Apa, Fosfolipide de floarea soarelui nemodificata genetic, Glutation, Aroma naturala de mango, Aroma naturala de fructul pasiunii, Xylitol, Acid Ascorbic, Sorbat de Potasiu, Stevia

Aroma de mango si fructul dragonului.

* Potrivit Directiva (UE) 2019/904 privind limitarea impactului unor produse de plastic asupra mediului produsele Actinovo se livreaza fara capacelele gradate, din plastic, prentru masurarea a dozei zilnice.