Vitamina D3+K2 Lipozomala

Pentru o absorbtie de pana la 98%.

  • absorbtie dovedita prin studii: 95%

  • tehnologie lipozomala revolutionara

  • ingrediente certificate fara organisme modificate genetic

  • fara gluten/lactoza/soia/zahar

  • fabricata in Germania

Gramaj: 250ml

Mai multe detalii

141,70 lei cu TVA

Informații

In procesele de absorbtie a calciului in organism,este nevoie de vitaminele D3 si K2.Vitamina D3 asigura absorbtia maxima a calciului iar vitamina K2 ajuta la fixarea acestuia in locurile unde este nevoie de el.Studiile din ultimii ani au aratat faptul ca activarea osteocalcinului,proteina raspunzatoare de fixarea calciului in oase,se realizeaza in bune conditii in prezenta vitaminei K2.

Mai mult asociarea celor doi nutrienti,previne depunerea de calciu pe vasele de sange,articulatii,organe interne si tesuturi moi,acolo unde nu ar trebui sa se gaseasca.

Vitamina D3+K2 lipozomala sustine organismul si este benefica  in  mai multe afectiuni dintre care:boli autoimune,afectiuni cardiace,diabet,afectiuni maligne,dermatologice,probleme ale danturii,parkinson,oboseala cronica,depresie, menține funcționarea normală a sitemului muscular, coagularea normală a sangelui.

- Formulă lipozomală pentru cea mai înaltă biodisponibilitate (cantitate de substanță activă eliberată și absorbită în organism).
- Conține fosfolipide valoroase de floarea soarelui.
- Compatibilă cu dieta vegană și vegetariană.
- Concepută în principal pentru maximă eficiență și nu pentru aspect sau gust.
- Fară arome, îndulcitori, coloranți, soia, lactoză, gluten.
- Produs în Germania din ingrediente de calitate superioară.

Ingrediente/10ml:

Vitamina D3 (colecarciferol-2000 IU), Vitamina K2(menachinona MK7-150 mcg) apa purificata, glicerina vegetala, fosfolipide -1,3 gr, Conservant: extract natural de catina, extract de rozmarin,acid malic.

Mod de utilizare: Adulti-10 ml la fiecare doua zile. Doza  furnizeaza 50 mcg(2000 IU Vitamina D3-1000%VNR) si 150 mcg (Vitamina K2-200%VNR*).

A se agita inainte de utilizare. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul saptamanal. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. "A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor.Produsul nu contine substante cu potential alergenic.Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele aflate sub tratament medicamentos trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizare .A se pastra la temperature camerei,la loc ferit de surse de caldura si lumina.Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in decurs de 8 saptamani.Actinovo2.jpg

* Potrivit Directiva (UE) 2019/904 privind limitarea impactului unor produse de plastic asupra mediului produsele Actinovo se livreaza fara capacelele gradate, din plastic, prentru masurarea a dozei zilnice.