VITAMINA D3+K2 LIPOZOMALĂ 100ml

Pentru o absorbtie de pana la 98%.

Gramaj: 100ml

stoc epuizat

Mai multe detalii

75,00 lei cu TVA

Informații

In procesele de absorbtie a calciului in organism,este nevoie de vitaminele D3 si K2.Vitamina D3 asigura absorbtia maxima a calciului iar vitamina K2 ajuta la fixarea acestuia in locurile unde este nevoie de el.Studiile din ultimii ani au aratat faptul ca activarea osteocalcinului,proteina raspunzatoare de fixarea calciului in oase,se realizeaza in bune conditii in prezenta vitaminei K2.

Mai mult asociarea celor doi nutrienti,previne depunerea de calciu pe vasele de sange,articulatii,organe interne si tesuturi moi,acolo unde nu ar trebui sa se gaseasca.

Vitamina D3+K2 lipozomala sustine organismul si este benefica  in  mai multe afectiuni dintre care:boli autoimune,afectiuni cardiace,diabet,afectiuni maligne,dermatologice,probleme ale danturii,parkinson,oboseala cronica,depresie, menține funcționarea normală a sitemului muscular, coagularea normală a sangelui.

- 50.000 UI Vitamina D3 si 1000 mcgVitamina K2-MK7 la 100 ml.
- Formulă lipozomală pentru cea mai înaltă biodisponibilitate (cantitate de substanță activă eliberată și absorbită în organism).
- Conține fosfolipide valoroase de floarea soarelui.
- Compatibilă cu dieta vegană și vegetariană.
- Concepută în principal pentru maximă eficiență și nu pentru aspect sau gust.
- Fară arome, îndulcitori, coloranți, soia, lactoză, gluten.
- Produs în Germania din ingrediente de calitate superioară.

Ingrediente:

Apa purificara,Fosfolipide(din floarea soarelui nemodificata genetic),Maltodextrina,Vitamina D3,Vitamina K2-MK7
Doza zilnica de 2 ml furnizeaza 1000 unitati(25 micrograme) de vitamina D3 si 200 micrograme vitamina K2-MK7.

Actinovo2.jpg

* Potrivit Directiva (UE) 2019/904 privind limitarea impactului unor produse de plastic asupra mediului produsele Actinovo se livreaza fara capacelele gradate, din plastic, prentru masurarea a dozei zilnice.